Нови Продукти

Уплътнителни материали

уплътнителни материали     За уплътняването на връзките между различните възли или техни детайли се използват уплътнителни материали намалявайки загубите и течове с широко приложение - от загуба на топлина във фурни до течове от водоповоди и газопроводи. В зависимост от нуждите за уплатняване материалите са различни, като например:

  • уплътнителни листи
  • набивки
  • тефлонови ленти
  • технически вълнен филц
  • гумени листи

 

 

 


Уплътнитвелни листи

уплътнителни листи       Уплътнителните листи с тяхното голямо разнообразие от характеристики и дебелини, са предназначени за изработването на гарнитури изпозлвани във всички промишлености и бита - от гарнитури за двигатели до уплътнемния в хранително вкусовата промишленост.

 

 

покажи повече


Технически вълнен филц

уплътнителен филц ( кече )

       Уплътнителвия вълнен филц е съставент от естествен материал и притежава всичките му качества. Той е идеален за много и разнообразни приложения изработване на гарнитури и уплътнения, изрязване или формоване на шайби за полиране и смазване. От начина на производството си, филца има и качестава, които са в естеството на вълната - топло- и шумоизолация. 

 

 

покажи повече


Гумени листи

гумени листи       Гумените листи, произведени от вулканизиран каучук, се използват по много направления. Някои от тях са: изработването на уплътнения и гарнитури, изработка на мембрани, за позложки, настилки и др. За удовлетворяването на всички нужди и изисквания, те се произвеждат от каучук с различни добавки и подобрители за подобряване на химичните свойства, а също и в армиран вариант за подобряване на механичните свойства на листите.

 

 

покажи повече