Нови Продукти

"СТЕНИМАР" ЕООД

е специализирана в сферата на търговия с индустриални стоки, които са необходими за подръжката на различни системи за производство и бита. За да подържаме и разширяваме нашето портфолио, поставили сме си за

ЦЕЛ

да бъдем надежден парньор, който предлага решения задоволяващи Вашите нужди, чрез предлаганите от нас на продукти с постоянно високо качество на реномирани световни производители, бързото им изработване и доставка по необходимите за Вас параметри на ленти, ремъци, скоби и др. Преследвайки нашите цели осъществихме връзки с нашите парньори разположени както в България, така и в чужбина.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ

от индустриални стоки - кабелни превръзки, изолационни ленти, технически пласмаси, уплътнителни материали и други

 

Предлаганите от нас продукти са на световно известни компании с голям опит в областа си. В своя опит те са натрупали инфорамция за различните потребности и нужди за всеки бранш, в който се използват техните продукти. Съобразявайки се с динамиката и развитието в промишлеността, те постоянно променят и обновяват своята продуктова гама, предлагайки специфични продукти за специфични потребности в даден бранш.

прочети повече

 
SapiSelco Ammeraal Beltech (Холандия)- производител на широка гама транспортни ленти от синтетични материали, гума, ПВЦ, полиуретан и др. В продуктовата им гама влизат и широко разнообразие от повърхностни форми и профили, необходими за спецификата в различните браншове и процеси на производствата.
Plymouth UniCHAINS (Дания) дъщерна фирма на Ammeraal Beltech - специализирана в производството пластинчати транспортни ленти от PVC, метал и други, с различни повърхностни форми и материали.
Sprint
 
Calvo Sealing MEGADYNE (Италия) - производител на широка гама ремъци: трапецовирни, Poly-V, зъбни, отворени, ръкавни и др.
Hyundai Welding Volta Belting (Израел) - производител на издепия от полуретан - профилни ремъци (кръгли, трапецовидни и др.) със и без подсилване, мономерни (еднородни) транспортни ленти.
Hyundai Welding
KIVILCIM (Турция) - производител на свързващи скоби за транспортни лети и инструменти за монтажа им, както и болтове за елеваторни кофи, скоби за сита.